Zonnige Familie BBQ ! Onze Fundraiser...

Sunday, 24 August 2014

Was het de laatste zon van deze zomer ? Misschien wel ! Wij waren erg blij met haar en haar lekkere warme zonnestralen die zowel de kleine als de grote kinderen blij maakten met hun aanwezigheid op onze Familie BBQ.

Lekkere Côte à l'os of zalm: het heeft gesmaakt ! Maar voor de fundraiser prijs van 35 euro kreeg je ook een apertiefje en hapjes, à volonté hoofdgerecht en een ijsje als dessert.

Er was een grimeur en ballonplooier, er stonden 2 overdekte springkastelen: de kindjes konden zich naar hartelust uitleven. De speelkoer van het schooltje waar wij dat weekend onze intrek nemen is helemaal afgesloten, dus geen enkele ouder moet ongerust zijn en kan zo ook meegenieten.

Ook voorzien wij grote tenten en is er binnen genoeg plaats voor mocht het ooit regenen. Maar bij deze editie stonden deze er leeg bij en genoot iedereen van het zonnetje buiten.

Wij danken jullie allen nogmaals voor jullie aanwezigheid en danken ook onze sponsors. Zonder jullie was dit geen geslaagd fundraiser event geworden !

Tot volgend jaar !

 

 

Posted by SKN